U bevindt zich hier: Voorpagina › Vergaderen

Vergaderen, presenteren of trainingen

Vergaderen op een bijzondere locatie kan zorgen voor inspiratie en motivatie. Bent u op zoek naar een unieke locatie voor een overleg, presentatie of training?

Terug naar de basis
Kom dan naar het Oude Ambachten & Speelgoed Museum! Onderbreek een intensieve vergadering met een bezoek aan het verleden. Het verleden biedt inspiratie voor het ontwikkelen van strategieën. Laat u mee terug nemen naar de basis en kijk hoe het allemaal begon…

Arrangement op maat
Er is 1 vergaderzaal beschikbaar, die is standaard is voorzien van beamer en geluid. De zaal heeft ruimte voor groepen tot 60 personen. U kiest voor een 4- of 8-uurs vergaderarrangement en stelt daarbij uw eigen arrangement op maat samen. Lees hieronder meer over de mogelijkheden.

U kunt al vergaderen vanaf slechts €13,50 per persoon*
Bij elk arrangement krijgt u vrij toegang tot het Ambachten & Speelgoed Museum. In het Ambachten Museum vind u ruim 160 verschillende ambachten, beroepen en werkplaatsen. Een grote kans dat u hier meer te weten komt over de geschiedenis van uw bedrijfstak! In het Speelgoed Museum komt u oog in oog te staan met het speelgoed van uw jeugd, ouders of grootouders.

* met een minimale besteding van €100,00 per dagdeel.

Klik op de afbeelding voor een vergroting.