Expositie Barbie Around the World

Barbie, wie kent haar niet? Dé populairste pop ter wereld heeft een taille om bij weg te dromen en grijze haren en rimpels kent ze niet. Het is bijna jaloersmakend én dat terwijl op 9 maart as. alweer 65 jaar wordt! Wil je zien hoe Barbie er vroeger uitzag en hoe ze óveral ter wereld altijd is meegegaan met de tijd? Kom het dan ontdekken bij onze expositie, welke t/m december 2024 te zien is!

Alle Barbies en aanverwante artikelen van over de hele wereld die je ziet tijdens onze expositie behoren tot de privécollectie van Armel Rood. Zij is al ruim 30 jaar een verzamelaar en een autoriteit op het gebied van Barbies.

Het museum organiseert tussen maart en december 2024 vele activiteiten waaronder workshops, Barbie taxaties, privé rondleidingen door de expositie met de verzamelaarster, Meet & Greet, winacties, ‘Kom verkleed als Barbie’ naar het museum weekenden, en nog veel meer.

De volgende data* / activiteiten** staan alvast gepland:

23 maart: Barbie taxatie13 April: Barbie taxatie15 Juni: Rondleiding in de expositie6 Juli; Barbie taxatie14 September: Barbie taxatie5 Oktober: Rondleiding in de expositie
9 November: Barbie taxatie

*De agenda zal de aankomende periode verder worden aangevuld.

** Voor deze activiteiten dient u zich vooraf te registreren via info@ambachtenmuseum.nl ivm beperkt beschikbare plekken per dag.