Agenda en exposities

Er zijn het hele jaar door activiteiten in het museum. Van wisselende exposities en workshops tot poppenkastvoorstellingen en speurtochten.

Wil je actief op de hoogte gehouden worden, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Deze sturen we een paar keer per jaar. Ook op social zijn we te volgen via Facebook en Instagram.

Expositie Fisher Price

Tot 6 januari 2024 is er een bijzondere expositie over Fisher Price. Je kunt hier o.a. de iconische “Little People” speelsets bewonderen, evenals de beroemde kassa en het dokterskoffertje. Het is een unieke expositie die je niet mag missen!

Expositie Fisher Price

Barbie taxatiedagen 2024

Wil je weten wat je oude Barbie of Barbie accessoires waard zijn, óf wil je weer zo goed mogelijk in de oude staat terugbrengen, kom dan met je spullen langs voor de beste Tips & Tricks!

Taxatiedagen

Poppendokter 2024

Knuffelberen met gebroken pootjes of slechtziende poppen? Geen traantjes, want de Poppen- en Berendokter staat klaar met kraaltjes en lapjes stof om iedereen weer ‘op te lappen’.

 

Bezoek poppendokter

Workshops decoratief schilderen

Wil je decoratief schilderen leren of kun je al schilderen maar wil je meer vaardigheden en inspiratie opdoen? Kom dan naar een van de workshops door Emmy Stokvis!

Workshops decoratief schilderen