Agenda en exposities

Er zijn het hele jaar door activiteiten in het museum. Van wisselende exposities en workshops tot poppenkastdokter en barbietaxaties en speurtochten. Kijk hier voor het jaaroverzicht.

Wil je actief op de hoogte gehouden worden, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Deze sturen we een paar keer per jaar. Ook op social zijn we te volgen via Facebook en Instagram.

Expositie Barbie Around the World

Tot en met december 2024 is de expositie Barbie Around the world te zien in ons museum. Hierin zie je hoe Barbie al 65 jaar en óveral ter wereld altijd is meegegaan met de tijd.

Meer informatie

Barbie taxatiedagen 2024

Wil je weten wat je oude Barbie of Barbie accessoires waard zijn, óf wil je weer zo goed mogelijk in de oude staat terugbrengen, kom dan met je spullen langs voor de beste Tips & Tricks!

Taxatiedagen

Knutseldagen museum 2024

Het hele jaar door zijn er speciale knutseldagen in het museum. Voor een kleine meerprijs maar je bijvoorbeeld een Barbiejurkje, versier je een tegel of beschilder je een auto of tulp.

Kijk hier voor de knutseldagen

Ladies Barbie afternoon

Speciaal voor de echte Barbie fans een compleet verzorgde middag met Pink-High Tea, exclusieve rondleiding en een afsluitend drankje.

Meer informatie

Meet & Greet + persoonlijke rondleiding expositie barbie

Alles te weten komen over Barbie? Dat kan met deze meet & greet + persoonlijke rondleiding met verzamelaar Armel. Ze verteld je van alles over Barbie van de afgelopen 65 jaar.

Meer informatie

Poppendokter 2024

Knuffelberen met gebroken pootjes of slechtziende poppen? Geen traantjes, want de Poppen- en Berendokter staat klaar met kraaltjes en lapjes stof om iedereen weer ‘op te lappen’.

 

Bezoek poppendokter

Workshops decoratief schilderen

Wil je decoratief schilderen leren of kun je al schilderen maar wil je meer vaardigheden en inspiratie opdoen? Kom dan naar een van de workshops door Emmy Stokvis!

Workshops decoratief schilderen

Workshop klompje, vogelhuisje, ei of kuiken schilderen

Ontdek, onder begeleiding van een kunstenares, je creatieve kant en maak jouw eigen unieke klompje, vogelhuisje, ei of kuiken.

Meer over de workshops