Faciliteiten

Jouw bezoek aan het museum moet zo leuk en makkelijk mogelijk zijn. Daarom hebben wij voor de nodige faciliteiten gezorgd. En veel hiervan zijn ook nog eens helemaal gratis!

Kluisjes & garderobe

Als je bij ons op bezoek komt, wil je natuurlijk niet met teveel spullen rondlopen. Je tas of rugzak kun je bijvoorbeeld veilig en gratis opbergen in een van onze kluisjes.

Jas en paraplu meegenomen? Ook deze wil misschien liever even opbergen als je in het museum bent. Daarvoor hebben we een garderobe. En hoe minder spullen jij meeneemt om optimaal van onze collectie te genieten hoe beter wij deze kunnen beschermen.

Toegankelijkheid

Wij willen iedereen een fantastische dag bieden in ons museum. Daarom hebben wij een aantal faciliteiten geregeld om ervoor te zorgen dat het voor iedereen toegankelijk is en blijft. Zo beschikt het museum onder andere over liften, brede doorgangen en invalidenparkeerplaatsen.

Ben jij of kom je met iemand die minder goed ter been is? Geen probleem! In het museum zijn rolstoelen en rollators beschikbaar. Er zijn 15 rollators en 15 rolstoelen waar je kosteloos gebruik van kunt maken.

Parkeergelegenheid 

Het gehele terrein rondom het museum is beschikbaar om gratis te parkeren. Hierbij geldt wel: vol = vol. In het uitzonderlijke geval van een volle parkeerplaats is het mogelijk om te parkeren langs de weg. Ook daar parkeer je kosteloos.

Invalidenparkeerplaats

Ook voor de mindervaliden hebben we 4 parkeerplaatsen beschikbaar.

Oplaadpunten elektrische fietsen 

Terschuur en omgeving Veluwe zijn uitermate geschikt om fijne fietstochten in te maken. Dus mocht je ons met een elektrische fiets bezoeken dan krijg je gratis toegang tot een van onze oplaadpunten.

Horeca

Even een pauze inlassen na al die indrukken die de vele ambachten achterlaten of de dag afsluiten met een lekker drankje? We beschikken over horeca in het museum, mét terras en kinderstoelen.

Eten en drinken

Overdekte picknicktafels

Wil je zelf je lunch, snacks en drankjes van huis meenemen? Dat kan! In het buitenmuseum hebben we 4 picknicktafels geplaatst waar met het hele gezin of familie plaats kunt nemen en lekker van je eigen versnaperingen kunt genieten.

Rookruimtes

Voor de rokers hebben wij 2 overdekte rookruimtes buiten gecreëerd. Deze ruimtes bevinden zich naast de ingang van het museum.