Groepen

Ons museum is geschikt voor letterlijk iedereen. Hierdoor is het ook erg leuk om met een gevarieerde groep langs te komen in Terschuur. Kom ons bezoeken voor bijvoorbeeld een familiedag, seniorenuitje, bedrijfsuitje of schooluitje.

Er zijn leuke groepsarrangementen. En voor jong en oud. Er is voor ieder wat wils! Van 160 verschillende ambachten tot antiek speelgoed als Dinky Toys en Meccano. Ook is er een leuke speelruimte, speurtocht en Oud Hollands Spellen Plein.

Familiedag

Met zijn allen als familie samenkomen is altijd gezellig, maar hoe maak je er een dag van die je niet snel meer vergeet en waar zowel opa, oma en de (klein)kinderen zich vermaken?

 

Meer informatie

Seniorenuitje

Gezellig een hele dag met zijn allen op pad vanuit de club, vereniging of het bejaardentehuis? Het museum is een feest van herkenning voor ouderen. Bij ons staat een dag helemaal in het teken van herinneringen ophalen en weer even terug reizen naar het verleden.

Meer informatie

Verenigingsuitje

Ons museum is een uitstekende locatie voor het organiseren van een verenigingsuitje. Uit welke leeftijden de vereniging ook bestaat, het museum is voor iedereen een ware beleving.

 

Meer informatie

Bedrijfsuitje

Als organisator van bedrijfsuitjes zie je soms door de bomen het bos niet meer, zoveel mogelijkheden! Wat is leuk en wat niet? Wij helpen je graag een handje op weg. Ons museum is namelijk een perfecte uitvalsbasis voor een bedrijfsuitje. Waarom?

Meer informatie

Schooluitje

Met de hele klas terug in de tijd. Niet letterlijk natuurlijk, maar zo lijkt het wel. Even een selfie maken bij de groenteboer uit 1956 en luisteren naar het geluid van de houtzagerij. In ons museum kom je het allemaal tegen. Niet alleen leuk, maar ook ontzettend leerzaam voor scholieren!

Meer informatie

Busmaatschappij

Eigenaar van een busmaatschappij of organisator van bus-tours? Voor jullie klanten hebben wij diverse arrangementen ingericht, geschikt voor alle soorten groepen.

Meer informatie
Visual left #1
Visual left #2
Visual right #1
Visual right #2