Expositie Fisher Price

Vanaf 20 juni 2023 zal het Oude Ambachten & Speelgoed Museum een tijdelijke expositie wijden aan het bekende merk Fisher-Price. Als een van de meest geliefde speelgoedmerken ter wereld heeft Fisher-Price de wereld altijd betoverd met hun innovatieve en educatieve ontwerpen voor kinderen. Ongemerkt is bijna iedereen groot geworden met iconisch speelgoed van dit van origine Amerikaanse bedrijf. Kom en ontdek welke bekende speelgoed items op verjaardagen en bijvoorbeeld op 5 december of de kerst een garantie op urenlang speelplezier waren.

Deze bijzondere expositie biedt een unieke kans om een nostalgische reis door de tijd te maken. Het museum heeft nauw samengewerkt met een private verzamelaar en heeft een prachtige collectie speelgoed uit verschillende tijdperken samengesteld. De expositie zal je onderdompelen in een wereld van kleuren, geluiden en herinneringen. Van de iconische “Little People” speelsets tot de beroemde kassa en het dokterskoffertje, je zult de kans krijgen om al deze klassieke stukken van dichtbij te bewonderen. De expositie biedt ook inzicht in de evolutie van Fisher-Price en hoe het merk zich heeft aangepast aan de veranderende behoeften en interesses van kinderen door de jaren heen.

De expositie van Fisher-Price in het Oude Ambachten & Speelgoed Museum is een geweldige gelegenheid voor zowel jong als oud om te genieten van een nostalgische reis door de tijd. Voor ouders en grootouders zal het een kans zijn om hun eigen jeugdherinneringen op te halen en deze te delen met de jongere generaties. Kinderen zullen versteld staan van de eenvoudige maar fascinerende speelgoedontwerpen die de tand des tijds hebben doorstaan.

De tijdelijke expositie van Fisher-Price in het Oude Ambachten & Speelgoed Museum is een must-see voor speelgoedliefhebbers en iedereen die geïnteresseerd is in de geschiedenis van dit iconische merk. Het is een unieke kans om je onder te dompelen in de magie van Fisher-Price en te genieten van de tijdloze charme van hun speelgoed.

Mis deze expositie niet! Kom langs bij het Oude Ambachten & Speelgoed Museum en stap in de wondere wereld van Fisher-Price. De expositie is te bewonderen van 20 juni 2023 tot en met 6 januari 2024.