Familiedag

Met zijn allen als familie samenkomen is vaak heel gezellig, maar hoe maak je er een dag van die je niet snel meer vergeet en waar zowel opa, oma en de (klein)kinderen zich vermaken?

Informatieaanvraag familiedag

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Voor familiedagen hebben wij speciale arrangementen. Daarnaast zijn er uiteraard ook nog mogelijkheden op maat voor een onvergetelijke familiedag. Meer informatie of alvast reserveren kan via informatieaanvraag familiedag.

Een reis door het verleden

In ons museum krijg je een uniek kijkje in het verleden. Je reist met de hele familie langs verschillende ambachten en wisselende exposities. Voor opa en/of oma een feest van herkenning en de (klein)kinderen een leerzame tocht. Zeker als opa en/of oma over vroeger gaan vertellen.

Heb je vragen tijdens de reis in ons museum, vraag het aan onze vrijwilligers. Want naast het uitoefenen van ambachten staan zij klaar om je vragen te beantwoorden. Wil je zelfstandig ons museum ontdekken? Met onze leerzame speurtocht (geschikt voor jong en oud) kom je van (bijna) alle ambachten veel te weten. Leuk om er bijvoorbeeld een jongens tegen de meisjes familiewedstrijd van te maken. Wie zal er winnen?

Speelgoedmuseum

Na de reis langs de ambachten, gaan jullie naar de eerste etage. Daar staat een heleboel speelgoed op jullie te wachten. Achter de vitrines vind je rijdende treinen, poppenhuizen, Dinky Toys en nog veel meer. In de grote speelruimte op deze verdieping kunnen alle (klein)kinderen naar hartenlust spelen. Ook is er buiten nog een leuke Oud Hollandse Spellen Plein.

 

Informatieaanvraag familiedag