Brons van de ANWB!

Terwijl de schaatsers de ene na de andere medaille binnenhaalden in Peking sleepten wij zomaar brons binnen in Terschuur! Het Oude Ambachten & Speelgoed Museum heeft namelijk brons gewonnen in de verkiezing ‘ANWB Leukste Uitje van Gelderland 2022’! Met onder andere een ruime 8 voor onze faciliteiten en maar liefst een dikke 9 voor klantvriendelijkheid lopen wij over van trots! Niet alleen op onszelf maar vooral ook op jullie. Dankzij jullie steun en jullie stemmen hebben wij deze mooie prijs mogen binnenslepen.

We zijn dan ook heel erg blij en vooral dankbaar voor deze prijs, vooral in deze moeilijke periode voor de culturele sector. Wij gaan de komende tijd nog even goed nagenieten van dit mooie moment. Dus, namens ons hele museumteam: BEDANKT!