Expositie Barbie & Ken

Tot 15 mei 2021 was de expositie ‘Barbie & Ken, al bijna zestig jaar een setje’ in ons museum te bewonderen. Deze mooie collectie bestond met name uit Barbie’s & Ken’s van de beginjaren tot en met circa 1975. En wie is er nu niet opgegroeid, Barbie is van alle tijden! Naast de collectie Barbie’s waren er ook veel dingen te zien en te doen voor jong en oud.

Wat dacht je van een leuk Barbie fotohokje waar je (verkleed) in op de foto kunt. Of een van de Barbie caravans, hoe leuk zijn die. Voor de kinderen was er een leuke speeltafel en er zijn ook leuke activiteiten zoals een Barbie taxatiedag, een beursdag en knutsel workshops. Vanaf 1 juli tot 30 december 2021 is de expositie de Fabeltjeskrant in ons museum te bewonderen.

Expositie Barbie & Ken

De expositie ‘Barbie & Ken, al bijna zestig jaar een setje’, is vanaf 1 juli tot en met 15 mei 2021 te bewonderen.

Lees meer

Barbie Box en caravan

Een leuke foto, dat kan met de Barbie Box of de Barbie caravan. Deel je de foto op social en je maakt kans om leuke prijzen te winnen. 

Lees meer

Taxatiedag Barbie + Spa-dag

Op zaterdag 20 maart, zaterdag 10 april, zaterdag 24 april, zaterdag 8 mei en zaterdag 22 mei een Barbie taxatie + Spa-dag voor je oude Barbie o.l.v. Barbie expert Armel Rood.

Lees meer

Meet & Greet met Barbie verzamelaarsters Armel Rood

Kom alles te weten over Barbie, Ken, Skipper en de rest van de bekendste familie van Mattel.

Lees meer

Knutsel Workshops in het museum

Maak een mooi Barbie jurkje, kleur een speciale kleurplaat of maak iets anders creatiefs!

Lees meer

Barbie kleurplaat winactie

Breng de tekening persoonlijk of stuur hem op en maak kans ook leuke prijzen.

Kleurplaat