Vlog

Omdat wij van het Oude Ambachten & Speelgoed Museum jou zo’n goed mogelijk beeld willen geven van het museum, nodigen wij zo nu en dan gastvloggers uit in ons museum. Dit verschilt van bekende vloggers zoals de familie de Brummers, Bellinga’s tot aan vlogs van Armel Rood.

Natuurlijk mag onze vlog pagina geregeld worden aangevuld met nieuwe bevindingen van ons museum. Ben jij vlogger en wil jij graag over het Oude Ambachten & Speelgoed Museum vloggen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wie weet sta jij binnenkort in ons museum om tot een mooie vlog te komen.

RodVivKids Familievloggers gaan terug in de tijd!

Rod’s kinderdroom uitgekomen? Meneer de Uil eindelijk in’t echt ontmoet bij unieke Fabeltjeskrant expositie in het Oude Ambachten & Speelgoed Museum te Terschuur. Het museum is zo gaaf voor kinderen en volwassenen. Echt een aanrader voor een dagje uit. Trek er zeker 5 uur voor uit!

Kijk hier de complete vlog

De Familie Bellinga in het Oude Ambachten & Speelgoed Museum

Bijna iedereen kent de Bellinga’s. Elke dag maken ze een vlog over hun gezinsleven. Hun missie is om motivatie, inspiratie, liefde, geloof en hoop mee te geven aan hun volgers. En vandaag gaan ze een dagje naar het Oude Ambachten & Speelgoed Museum.

Kijk hier de complete vlog

Familie de Brummers in het Oude Ambachten & Speelgoed Museum

Ga gezellig een heerlijk dagje met de familie de Brummers weg! Op uitnodiging van het Oude Ambachten & Speelgoed Museum hebben ze zich een heerlijke dag vermaakt! Een dag vol plezier en een hele hoop mooie herinneringen opgedaan en mooie nieuwe herinneringen gemaakt.

Kijk hier de complete vlog

Familie Turk in het Oude Ambachten & Speelgoed Museum

Familie Turk is een familievlog-kanaal waarin ze hun leven aan hun fans laten zien. Dit maal zijn ze te gast in het Oude Ambachten & Speelgoed Museum

Kijk hier de complete vlog