Vlog

Omdat wij van het Oude Ambachten & Speelgoed Museum jou zo’n goed mogelijk beeld willen geven van het museum, nodigen wij zo nu en dan gastvloggers uit in ons museum. Dit verschilt van bekende vloggers zoals de familie de Brummers, Bellinga’s tot aan vlogs van Armel Rood.

Natuurlijk mag onze vlog pagina geregeld worden aangevuld met nieuwe bevindingen van ons museum. Ben jij vlogger en wil jij graag over het Oude Ambachten & Speelgoed Museum vloggen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wie weet sta jij binnenkort in ons museum om tot een mooie vlog te komen.

Bekijk Kimberly's vlog en win kaartjes!

Ben jij gek op oud speelgoed en wil je weten en zien hoe het vroeger allemaal was en daar ook nog van leren? Dan is het Oude Ambachten & Speelgoed Museum het ideale uitje voor jou! Een dagje uit voor zowel oud als jong. Het museum heeft veel te bieden, zo zijn er 160 verschillende ambachten te zien en een speelgoedmuseum met antiek speelgoed. Voor de kinderen zijn er een leuke speurtochten, eenspeelruimte en een Oud Hollands Spellen Plein. Ik kan je beloven dat je hier veel plezier gaat hebben!

Bekijk Kimberly's vlog hier

De 4 vloggetiers bezochten ons museum!

Een tijdje geleden zijn wij uitgenodigd door het Oude ambachten & Speelgoed museum om een kijkje te nemen in hun prachtige pand. Wat hebben wij genoten. We kropen even terug in de tijd. Onze jeugd. De kids hebben zoveel geleerd en ook genoten van de Fabeltjeskrant en de grote ‘ouderwetse’ speelruimte. En van nog heel veel meer.

De 4 vloggetiers

RodVivKids Familievloggers gaan terug in de tijd!

Rod’s kinderdroom uitgekomen? Meneer de Uil eindelijk in’t echt ontmoet bij unieke Fabeltjeskrant expositie in het Oude Ambachten & Speelgoed Museum te Terschuur. Het museum is zo gaaf voor kinderen en volwassenen. Echt een aanrader voor een dagje uit. Trek er zeker 5 uur voor uit!

Kijk hier de complete vlog

De Familie Bellinga in het Oude Ambachten & Speelgoed Museum

Bijna iedereen kent de Bellinga’s. Elke dag maken ze een vlog over hun gezinsleven. Hun missie is om motivatie, inspiratie, liefde, geloof en hoop mee te geven aan hun volgers. En vandaag gaan ze een dagje naar het Oude Ambachten & Speelgoed Museum.

Kijk hier de complete vlog

Familie de Brummers in het Oude Ambachten & Speelgoed Museum

Ga gezellig een heerlijk dagje met de familie de Brummers weg! Op uitnodiging van het Oude Ambachten & Speelgoed Museum hebben ze zich een heerlijke dag vermaakt! Een dag vol plezier en een hele hoop mooie herinneringen opgedaan en mooie nieuwe herinneringen gemaakt.

Kijk hier de complete vlog

Familie Turk in het Oude Ambachten & Speelgoed Museum

Familie Turk is een familievlog-kanaal waarin ze hun leven aan hun fans laten zien. Dit maal zijn ze te gast in het Oude Ambachten & Speelgoed Museum.

Kijk hier de complete vlog

De Hummeltjes Familie Vloggers in het Oude Ambachten & Speelgoed Museum

Het is al mega lang geleden dat De Hummeltjes Familie Vloggers naar een museum zijn geweest sinds de lockdown.

De Hummeltjes Familie Vloggers is een familievlog-kanaal waarin ze hun leven aan hun fans laten zien. Met het Youtubekanaal zijn ze officieel gestart op 20 januari 2017 onder de naam ‘Henry’s planeet’, maar al gauw werd het vloggen. Een passie van de hele familie en zijn sinds eind april verder gegaan als Familievloggers De Hummeltjes.

Kijk hier de complete vlog

Vraaghetsuus in het Oude Ambachten & Speelgoed Museum

Vraaghetsuus gaat samen op stap met De Hummeltjes naar het Oude Ambachten & Speelgoed Museum.

Kijk hier de complete vlog

Kim's Vlog in het Oude Ambachten & Speelgoed Museum

In deze video gaat Kim’s vlog naar het Oude Ambachten & Speelgoed Museum in Terschuur. Dit museum is bijzonder omdat dit het enige museum is waar je aan heel veel dingen mag zitten. Dat maakt het natuurlijk leerzaam maar ook leuk. Het is leuk omdat je heel veel dingen herkent. Maar ook heel veel niet maar daar weten je ouders of je opa of oma iets over te vertellen. Kortom een tip om hier heen te gaan. Er is genoeg te zien om een hele middag rond te lopen.

Kijk hier de complete vlog

Familie de Brummers zijn terug in het Oude Ambachten & Speelgoed Museum

Vandaag mochten we weer een bezoek brengen aan het Oude Ambachten & Speelgoed Museum in Terschuur.

Kijk hier de complete vlog